Beauty: gezichtsbehandelingen, harsen, waxen, epileren, massage…

Voor een professionele schoonheidsbehandeling bent u bij Care 4 Your Nails Beauty Salon aan het juiste adres! In onze schoonheidssalon heeft u de keuze uit meerdere (gezichts)behandelingen. In onze schoonheidssalon werken we met twee topmerken uit de industrie: BABOR en het wereld bekende merk Dermalogica.  Onderstaand een overzicht van alle gezichtsbehandelingen.

Gezichtsbehandeling

Dermalogica gezichtsbehandelingen

Care 4 Your Nails  Beautysalon biedt u gezichtsbehandelingen aan van het huidverbeterende merk Dermalogica. Door middel van een facemapping (uitgebreide huidanalyse) wordt samen met de klant bekeken welke behandeling je huid nodig heeft. Dit kun je zelf met de schoonheidsspecialiste samen stellen. Er zijn twee soorten behandelingen: de Pro Skin behandelingen of de Pro Expert Active Skin behandelingen. Bij de laatste categorie kan er ook hoogwaardige apparatuur ingezet worden zoals Microdermabrasie en LED. Klik op meer informatie voor een uitgebreide beschrijving van deze behandelingen.

Meer informatie
Gezichtsbehandelingen bij Schoonheidssalon Care 4 Your Nails in Rotterdam

Babor en Dr. Babor gezichtsbehandelingen

Care 4 Your Nails  Beautysalon biedt u talloze gezichtsbehandelingen behandelingen van een korte reinigings behandeling tot een luxe gezichtsbehandeling van 2 uur waar onder andere uw huid grondig wordt gereinigd, verzorgd met masker en paraffine behandeling inclusief een massage van gezicht & decolleté. Bij ons kunt u kiezen voor behandelingen van Babor en Dermalogica.

Meer informatie
Ontharen dmv hars bij Care 4 Your Nails Beauty Salon in Rotterdam

Ontharen door middel van hars/wax

Voor het harsen en waxen van uw lichaam en uw gezicht bent u bij Care 4 Your Nails Beauty Salon in Rotterdam aan het juiste adres! Bij het harsen/waxen worden de overtollige lichaams- en gezichtsharen helemaal verwijderd. Na het harsen/waxen duurt het gemiddeld 6 weken voordat het haar weer is aangegegroeid. Harsen/waxen is een tijdelijke manier van haarverwijdering.

Meer informatie
One-by-One wimperextenions bij Care 4 Your Nails in Rotterdam

Wimperextensions one-by-one

Wil je ook altijd prachtige mooie volle wimpers? Ja, dan hebben we de oplossing voor u – wimperextensions! Vele sterren gingen u al voor. Laat u verassen door wat wimperextensions met uw oogopslag kan doen. De Blink Lashes wimperextensions zorgen voor een vollere, langere en natuurlijke oog opslag. Het zijn geen valse wimpers zoals die wimpers op een bosje bij elkaar zijn geknepen. Wij brengen de wimperextensions 1 voor 1 op uw natuurlijke wimpers aan en zorgen zo voor een mooie natuurlijke oogopslag, iedere dag weer. Bij ons kunt u kiezen voor de blink lashes (syntetische extensions) of mink (echte vossen haartjes).

Meer informatie
Massage bij Care 4 Your Nails in Rotterdam

Massages

Voor een heerlijke ontspannende massage bent u bij Care 4 Your Nails Beauty Salon aan het juiste adres! Op deze pagina staan alle massage behandelingen beschreven. Ook wordt er aan de voeten gedacht – naast de vele pedicure behandelingen kunt u nu ook terecht voor een heerlijke voet massage. Voor de massage zal er een kort intake gesprek worden gehouden. Naast de diverse massage behandelingen kunt u ook terecht voor diverse schoonheidshandelingen.

Meer informatie