Dermalogica gezichtsbehandelingen

Bij Care 4 Your Nails Beauty Salon werken we alleen met de beste merken op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Wilt u uw huid het beste bieden? Kies dan voor het wereldbekende merk Dermalogica. Dermalogica is een no nonse merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. En dat wilt toch iedereen. De producten van Dermalogica bestaan uit ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Een gezonde huid staat voorop daarom kiezen wij voor producten van Dermalogica – u wilt toch ook het beste voor uw huid.

Dermalogica gezichtsbehandelingen afgestemd op de conditie uw huid
In onze beautysalon worden de Dermalogica gezichtsbehandelingen afgestemd op de de conditie van uw huid. Bij iedere klant en iedere behandeling voeren we een FaceMapping – zeg maar een analyse van uw huid. Op basis van de resultaten van de FaceMapping en uw persoonlijke wensen stellen we een behandeling op maat voor u op. Er zijn dus ook geen standaard Dermalogica behandelingen. Onderaan de pagina treft u een overzicht van de Dermalogica behandelingen en prijzen.

Kwaliteit
Beautysalon Care4YourNails in Rotterdam heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze schoonheidsspecialistes zijn opgeleid bij het Dermalogica opleidingscentrum zodat ze alle informatie en vaardigheden beschikken om u de best mogelijke gezichtsbehandelingen te geven met Dermalogica producten. Naast de al omvangrijke Dermalogica productenlijn hebben wij ook specifieke Dermalogica producten voor de Acne huid en de AgeSmart producten om het verouderingsproces van de huid zo veel mogelijk te vertragen.

Impressie van een Dermalogica gezichtsbehandeling bij Care 4 Your Nails Beauty Salon

Geen tekst

Dermalogica gezichtsbehandelingen

FaceMapping – grondige analyse van uw huid

Behandelkamer bij Care 4 Your Nails Beauty Salon

Dermalogica Rotterdam

Dermalogica - Power Peeling
Dermalogica - Face mapping
Dermalogica gezichtsbehandelingenDuur (min)Prijs
FaceMap15gratis
ProSkin 3030€ 39,00
ProSkin 6060€ 70,00
ProSkin Expert Active 3030€ 54,00
ProSkin Expert Active 6060€ 114,00
Boek uw afpsraak
010-2601515