Mila D’Opiz gezichtsbehandelingen

 

Voor een professionele schoonheidsbehandeling bent u bij Care 4 Your Nails Beauty Salon aan het juiste adres! In onze schoonheidssalon werken we met de merken Dermalogica en Mila D’Opiz.  Mila D’Opiz werd meer dan 70 jaar geleden opgericht in Sankt Gallen. De Zwitserse biologe Mila Opitz stelde de formule voor de eerste crème samen toen ze op zoek was naar een oplossing voor haar eigen huidprobleem. Het resultaat na meer dan een halve eeuw is een wereldwijde bekendheid van het cosmeticamerk en een aanwezigheid in meer dan 30 landen.

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen bij Care 4 Your Nails Beauty Salon

De cosmetica van Mila d’Opiz is volledig op basis van verse planten uit macrobiologische teelt en wordt geproduceerd en ontwikkeld volgens traditionele Zwitserse normen die reeds van in de start deel uitmaken van de bedrijfsfilosofie. Het streven naar een hoge kwaliteit, efficiënt werk en doelgericht onderzoek zonder dierenproeven hebben geresulteerd in een ISO 9001- en ISO dis 9002- certificatie, die een duidelijke indicatie vormen voor de werkwijze en het gedachtegoed van deze cosmeticagigant. Ook hebben zij de kwalificatie om producten farmaceutisch af te vullen. Met deze geavanceerde apparatuur behoren zij tot de top van cosmeticaproducenten. Daarnaast streven zij ernaar om steeds op de hoogte te blijven van de laatste ontdekkingen in de markt op gebied van grondstoffen en worden productformules constant bijgestuurd. Door deze vooruitstrevende filosofie wordt Mila d’Opiz internationaal erkend en gewaardeerd.

Schoonheidssalon Rotterdam

Mila D'OpizBehandelkamer bij Care 4 Your Nails Beauty Salon
Mila D'Opiz Skine Refine gezichtsproducten

Prijzen Mila D’Opiz gezichtsbehandelingen

Mila D'OpizDuur (min)PrijsBeschrijving
Mila D'Opiz try out gezichtsbehandeling30€ 29,95Een voordelige kennismaking met onze gezichtsbehandelingen in combinatie met de zwitserese kwaliteits producten van Mila D'Opiz. Bij deze behandeling wordt allereerst een huidanalyse uitgevoerd. De Mila D'Opiz try out gezichtsbehandeling bestaat uit reiniging van de huid, peeling/scrub, vapazone stoom en een kalmerend masker en als afsluiting een verzorgende crème.
Mila D'Opiz gezichtsbehandeling45€ 42,50Een voordelige kennismaking met onze gezichtsbehandelingen in combinatie met de zwitserese kwaliteits producten van Mila D'Opiz. Bij deze behandeling wordt allereerst een huidanalyse uitgevoerd. De Mila D'Opiz try out gezichtsbehandeling bestaat uit reiniging van de huid, peeling/scrub, vapazone stoom en een kalmerend masker en als afsluiting een verzorgende crème.
Mila D'Opiz gezichtsbehandeling (basis)60€ 49,95Huidanalyse (1e bezoek). De basis gezichtsbehandeling bestaat uit reiniging van de huid, peeling/scrub, vapazone stoom, onzuiverheden verwijderen, kalmerend masker en als afsluiting een verzorgende crème.
Mila D'Opiz gezichtsbehandeling (uitgebreid)75€ 59,95Huidanalyse (1e bezoek). De uitgebreide gezichtsbehandeling bestaat uit reiniging van de huid, peeling/scrub, vapazone stoom, dieptereiniging met borstel apparaat, onzuiverheden verwijderen, een kalmerend masker, gezicht en decolleté massage en als afsluiting een verzorgende crème.
Mila D'Opiz gezichtsbehandeling (Luxe)90€ 69,95Huidanalyse (1e bezoek). De luxe gezichtsbehandelng bestaat uit reiniging van de huid, peeling/scrub, vapazone stoom, dieptereiniging met borstel apparaat, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, hydraterend masker, gezicht en decolleté massage en als afsluiting een verzorgende crème.
Milia gezichtsbehandeling60€ 49,95Een voordelige kennismaking met Milia's zijn kleine witte gerste korrels. De milia behandeling bestaat uit reiniging van de huid, peeling, milia's verwijderen, masker en als afsluiting een verzorgende crème.
Acne gezichtsbehandeling90€ 69,95Acné behandeling
Deze behandeling is speciaal gericht op de onzuivere huid. Zuiverende, ontstekingswerende verzorging voor de vette, acné- en probleemgevoelige huid. De talgproduktie daalt, de verhoorning van de huid wordt gereguleerd en de acné-bacteriën worden bestreden. reiniging, tonic, lysing, stoombehandeling, verwijderen van onzuiverheden, kalmerende nabehandeling, thuisadvies.
Collageen Optima gezichtsbehandeling90€ 69,95De Collageen Optima gezichtsbehandeling bevordert de collageenvorming, is rimpelwerend en werkt verstevigend en hydraterend. De behandeling bestaat uit: dieptereiniging van de huid, collageen vliesmasker, vapazone stoom, gezicht massage met de collagen optima crème. De collagen Optima Cream is onderdeel van de nieuwe Mila D'Opiz classics lijn, speciaal voor de moderne vrouw om de huidveroudering te vertragen in iedere fase van het leven.
Boek uw afpsraak
010-2601515