One by One wimperextensions

Wil je ook altijd prachtige mooie volle wimpers? Ja, dan hebben we de oplossing voor u – one by one wimperextensions! Vele sterren gingen u al voor. Laat u verassen door wat wimperextensions met uw oogopslag kan doen. De  wimperextensions zorgen voor een vollere, langere en natuurlijke oog opslag. Het zijn geen valse wimpers zoals die wimpers op een bosje bij elkaar zijn geknepen. Wij brengen de wimperextensions 1 voor 1 op uw natuurlijke wimpers aan en zorgen zo voor een mooie natuurlijke oogopslag, iedere dag weer. Bij ons kunt u kiezen uit de merken Blink en Misencil.  Bent u benieuwd hoe het er uit ziet, kijk dan op onze facebook pagina voor voorbeelden. Wil je ook een mooie, volle en natuurlijke oogopslag ben dan snel met 010-2601515 en maak een afspraak.

Kwaliteit

Care 4 Your Nails beauty salon werkt met topkwaliteit wimperextensions van de merken Blink en Misencil. De wimperextensions zijn totaal anders dan de traditionele valse wimpers. Deze zijn normaal gesproken een zelfklevende rij nep wimpers die aangebracht worden op de wimpers, en die dan hoog uit een paar dagen blijven zitten. Blink lashes wimperextensions zijn ontwikkeld om de natuurlijke wimpers langer en dikker te maken. Onze gediplomeerde wimperstylist brengt de Blink Lashes wimperextensions 1-voor-1 op uw natuurlijke wimper aan. De wimperextensions voelt u bijna niet zitten en zien er natuurlijk uit. Er er altijd een extention die bij uw natuurlijke wimper past.

Voordelen

  • blijven 2 maanden zitten

  • geven een mooie volle en natuurlijke uitstraling

  • voelen licht en natuurlijk aan

  • Geen mascara of wimperkruller meer nodig

  • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

  • Zijn niet schadelijk voor je eigen wimpers

Misencil wimperextensions

Misencil wimperextensions

Misencil wimperextensions bij Care 4 Your Nails

Het merk Misencil is in 2006 gestart in Canada door het echtpaar Jean-Jacques Benguigui and Ingrid Gagné. Dit wereldmerk is actief in meer dan 30 landen en 5000 salons wereldwijd en ook verkrijgbaar bij Care 4 Your Nails Beauty Salon in Rotterdam. De wimperextensions worden ontwikkeld en geproduceerd in Canada. De extensions zijn gemaakt polyester en zijde.

MEER INFORMATIE MISENCIL WIMPEREXTENSIONS

Verzorgingsproducten

Misencil verzorgingsproducten

Blink Lashes wimperextensions

Mooie ogen weerspiegelen zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid. Het woord ‘Blink’, letterlijk vertaald knipoog, refereert naar het herhaaldelijk charmant openen en sluiten van de oogleden. Blink streeft naar het op de markt brengen van kwalitatief hoogwaardige producten gerelateerd aan wimperextensions. Welke resulteren in een aantrekkelijke verleidelijke blink of knipoog die menig vrouw onweerstaanbaar maakt!

Blink Lash Stylist en Blink Lash Care zijn twee professionele merken die alles op het gebied van wimperextensions omvatten. Speciaal gelanceerd om de eigen aantrekkelijke uitstraling van man of vrouw te accentueren.

Verzorgingproducten Blink Lashes

Bij Care 4 Your Nails Beauty Salon kun je ook terecht voor de verzorgingsproducten van Blink. Producten op basis van olie zijn funest voor wimperextensions, daarom heeft Blink speciale make-up producten voor wimperextensions ontwikkeld. Deze aanvullende cosmetica, zoals mascara’s, eyeliners, removers en coatings zijn op waterbasis en wel geschikt om te gebruiken in combinatie met extensions.

One-by-One wimperextensions bij Care 4 Your Nails Beauty Salon

Richtlijnen voor mooie wimpers!

Gedurende de eerste 2 uur na de wimperextensions behandeling:

  • mogen uw wimpers niet in aanraking komen met water

  • geen stoombad voor uw gezicht ondergaan

  • niet zwemmen en uw wimpers niet wassen met warm water

Wimperextenions bij Care 4 Your Nails Beauty Salon
Boek uw afpsraak
010-2601515