Beautysalon Rotterdam

Care 4 Your Nails Beauty Salon
 de #1 Beautysalon van Rotterdam en omstreken.

Care 4 Your Nails Beauty Salon biedt u schoonheidsbehandelingen voor gezicht en lichaam waarbij ook uw nagels, handen en voeten niet worden vergeten. In onze beautysalon en schoonheidssalon in Rotterdam (op de kop van Zuid) kunt U terecht voor verzorgende en speciale gezichtsbehandelingen, een manicure of pedicure maar ook voor een ontspannende massage of wimper permanent. Ook voor epileren, verven, harsen en wimperextensions kunt u bij beautysalon Care 4 Your Nails terecht.

Behandelingen voor uw gezicht

 

Beautysalon Care4YourNails in Rotterdam biedt u talloze gezichtsbehandelingen behandelingen van een korte reiningsbehandeling tot een luxe gezichtsbehandeling van 2 uur waar onder andere uw huid grondig wordt gereinigd, verzorgd met masker en paraffine behandeling inclusief een massage van gezicht & decolleté.

Gezichtsbehandelingen bij Care 4 Your Nails Beauty Salon Rotterdam

We bieden gezichtsbehandelingen van twee topmerken aan. Klik op Dermalogica voor alle gezichtsbehandelingen die we aanbieden van dit huid verbeterend merk. Daarnaast bieden we ook gezichtsbehandelingen van het kwaliteitsmerk BABOR aan. Op de diverse pagina’s vindt u meer informatie over de aangeboden gezichtsbehandelingen.

Kwaliteit

Beautysalon Care4YourNails in Rotterdam heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom wordt er bij beautysalon Care4Yournails in Rotterdam alleen met verzorgingsproducten van topkwaliteit gewerkt. In onze schoonheidssalon werken wij met de merken topmerk Dermalogica en het BABOR. Voor welke behandeling U ook kiest de schoonheidsspecialiste neemt uitgebreid de tijd voor U.

Afspraak