Hands & Feet: Spa Manicure, Spa Pedicure, Kunstnagels, Shellac …

Spa Manicure bij nagelstudio Care 4 Your Nails in Rotterdam

Spa Manicure

Dit is iets wat u uw handen niet moet onthouden. Uw nagels en nagelriemen worden op en top verzorgd. De nagels worden netjes in vorm gevijld en gelakt. De manicure behandeling kan ook uitgebreid worden met een voedende warme hand/nagel olie (CND Citrus Milk Bath), een luxe hand/manicure scrub behandeling (CND Citrus Moisture scrub), een glanzend en glimmend hand masker (CND Citrus Illuminating Masque) en een heerlijke hand massage. Voor de echte liefhebber kan de manicure behandeling worden uitgebreid met een verzorgende paraffine bad.

Pedicure bij Care 4 Your Nails Beauty Salon in Rotterdam

Spa Pedicure

Bij onze Spa Pedicure behandelingen worden uw voeten in een heerlijk mineraalhoudend voetenbad met reinigende en deodoriserende werking (CND Raw Earth Clean) behandeld. Daarna worden de nagelriemen verzorgd, nagels netjes in vorm gevijld en het overtollig eelt verwijderd. Wilt u uw nagels ook van een mooi kleurtje voorzien? U kient kiezen voor OPI nagellak, Vinylux/Caption nagellak of een CND Shellac of OPI Gel Color. Bij deze behandeling kunt u er voor kiezen om uw teennagels een mooi kleurtje te geven of om uw voeten te scrubben. U kunt kiezen uit 1 van de vele OPI nagellakken in onze salon. Voor de liefhebber is er de Spa Pedicure de Luxe, dit is de Spa Pedicure groot met als extra een aromatische voetpeeling (CND Sea Scrub) en verkoelend voetmasker (CND Marine Cooling Masque).

Acryl nagels

Kunstnagels: Acryl, Gel & BIAB

Bent u niet tevreden met u nagels? Wilt u bijvoorbeeld langere en sterkere nagels dan zijn kunstnagels een optie. Wij hebben zowel acryl nagels, BIAB als gel nagels van het merk CND en the Gel Bottle. Acryl is een poeder die met een vloeistof wordt gemengd. Hierdoor ontstaat een chemische reactie waardoor de acrylpoeder een kneedbaar bolletje wordt. Dit product wordt met een penseel op de nagel aangebracht. De acryl wordt hard in enkele seconden. Acryl nagels zijn sterk, duurzaam en ideaal voor mensen die nagels bijten. Gel is een stroopachtige substantie die uithardt onder het licht van een UV lamp. Bij deze behandeling wordt een laagje gel over uw eigen nagel aangebracht, uitgehard en in vorm gevijld. Gel nagels zijn flexibel, transparant en hebben een mooie glans.

Paraffine bad voor handen en/of voeten

Paraffine bad

Wilt u uw handen of voeten nog extra verwennen? Kies dan voor een paraffine bad. Een paraffine bad verzorgt en verzacht niet alleen de huid van uw hand/voet, maar ook uw spieren. Een paraffine pakking wordt naast zijn verzorgende werking ook vaak gebruikt bij reumatische pijn in de handen. Het verlicht namelijk de pijn door zijn verzachtende werking op de spieren in uw de hand.