BIAB nagel behandelingen

BIAB – Builder In A Bottle™ is een revolutionair gel-systeem voor zowel de natuurlijke nagel als voor nagelverlengingen. De BIAB nagels zijn de afgelopen jaren snel in populariteit gegroeid.  BIAB nagels zijn dikker en steviger dan bijvoorbeeld CND Shellac of OPI GelColor, maar de BIAB nagels zijn weer dunner dan Acryl nagels. BIAB verstevigd de nagels en en voelt dikker aan, maar het kan er toch vanaf worden geweekt zonder te hoeven vijlen!  BIAB nagels zijn daarom niet slecht voor je eigen nagels.

De GelBottle Inc ™ lakken dekken in een keer en zijn hoog gepigmenteerd, chip bestendig en bieden een langdurige glans. The GelBottle BIAB lakken zijn 10 vrij (geen ongewenste ingrediënten), vegan en diervriendelijk! Tijdens de gehele productie van The GellBottle wordt er op geen enkele wijze schade wordt toegebracht aan of op onze fluffy dierenvriendjes. Er wordt niet getest op dieren of gebruik gemaakt van dierlijke producten.

De voordelen van BIAB nagels:

  • 100% veilig, 100% Gel formule

  • langdurige hoogglans

  • verkleurt niet

  • diervriendelijk en veganistisch

  • 10-vrij (Formaldehyde, tolueen, dibutylfithalaat, formaldehydehars, kamfer, ethyltosylamide, xyleen, trifenolfosfaat, sulfaat of sulfaat, parabenen)

  • Gemakkelijk los te weken, duurt 10 tot 15 minuten

BIAB nagels op eigen nagel (zonder verlenging)

BIAB nagelsDuur (min)Prijs
BIAB incl. manicure90€ 75
BIAB French incl. manicure100€ 85
BIAB & CND Shellac / OPI GelColor105€ 85
Opvullen BIAB nagels75€ 60
Opvullen BIAB French85€ 70
Opvullen BIAB nagels & CND Shellac / OPI GelColor90€ 75
BIAB verwijderen30€ 30