Boek nu online
wanneer het u uitkomt

Tel: 010-2601515


Uw nagels en uw handen zijn uw visitekaartje! Het is daarom aan te bevelen uw nagels en handen goed te verzorgen. Daarvoor bent U bij Care 4 your Nails Beauty Salon in Rotterdam aan het juiste adres! U kunt bij Care 4 your Nails Beauty Salon in Rotterdam op de kop van Zuid terecht voor allerlei verschillende behandeling zoals: manicure, pedicure, acryl nagels, Shellac, wimperextensions, harsen, gezcihtsbehandelingen, lichaams massage. Kijk of onze website voor meer informatie over de aangeboden behandelingen.
U kunt direct online een afspraak maken klik op de button Book online of bel met 010-2601515.Manicure pedicure Rotterdam

Manicure en pedicure behandelingen in Rotterdam
Uw handen en voeten hebben dagelijks veel te verduren. Het is dus belangrijk, om ze regelmatig een oppepper te geven met een manicure en pedicure behandeling. In Rotterdam kunt u hiervoor terecht bij nagelstudio Care4yournails.

Pedicure en Manicure producten van CNDCND maskerCND masker

CND Manicure en Pedicure producten

Totale verzorging voor voeten en handen
Tijdens een manicure en pedicure behandeling bij Care4yournails in Rotterdam worden uw handen en voeten helemaal verzorgd. Zo worden bij zowel de manicure als de pedicure in Rotterdam uw nagels verzorgd, in vorm gevijld en netjes gelakt. Ook worden handen en voeten tijdens de manicure en de pedicure in onze salon in Rotterdam verwend met onder andere een scrub behandeling, een masker en olie. Als u dat wilt, kunt u uw manicure- en pedicurebehandeling in Rotterdam ook uitbreiden met een paraffinebad.

CND Shellac Folklore collectie

CND Shellac Folklore collectie


Contact en openingstijden
Manicure en pedicure Care4yournails
Laan op Zuid 839
3072 DB Rotterdam
010-2601515
info@care4yournails.nl

De nagelstudio is op afspraak geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur. Op verzoek ontvangen wij u ook 's avonds voor een manicure en een pedicure in onze nagelstudio in Rotterdam.

French manicure Rotterdam | Handverzorging Rotterdam | Voet pedicure Rotterdam | Nagelstyliste Rotterdam | Manicure Rotterdam | Acryl nagels Rotterdam | Gel nagels Rotterdam | Nagelstudio in Rotterdam | Nagelbijter | Manicure pedicure Rotterdam