Maak uw afspraak online

Tel:010-2601515

Wilt u ook mooie verzorgde nagels en handen? Dan bent u bij nagelstudio Care 4 Your Nails op de kop van Zuid in Rotterdam aan het juiste adres. In onze nagelstudio kunt U terecht voor allerlei nagelbehandelingen, denk bijvoorbeeld aan kunstnagels (acryl of gel), gellak (CND Shellac of OPI GelColor), Manicure behandelingen en nagelbijter behandelingen.

Klik hier om direct online een afspraak te maken. Op onze facebook en instagram vindt je foto's van ons werk.


Boek online uw afsrpaak of bel voor een afspraak: 010-2601515.

Nagelstudio Rotterdam

Nagelstudio Rotterdam
Uw nagels en handen zijn uw visitekaartje. Laat ze daarom regelmatig verzorgen bij een goede nagelstudio, zoals nagelstudio Care4yournails in Rotterdam. In onze nagelstudio in Rotterdam op de kop van Zuid kunt u terecht voor allerlei behandelingen voor prachtige handen, voeten en nagels. De nagelstylistes van onze nagelstudio bieden u in Rotterdam bijvoorbeeld een heerlijke pedicure- of manicurebehandelingen, maar ook allerlei nagelbehandelingen en kunstnagels.

Nagelstudio Care 4 Your Nails Rotterdam

Nagelstudio Care 4 Your Nails in Rotterdam


Behandelingen voor uw nagels

Nagelstudio Care4yournails in Rotterdam biedt u talloze oplossingen voor prachtige nagels. Onderstaand een overzicht van de nagelbehandelingen in onze salon. Voor een volledig overzicht van alle behandelingen en tarieven kunt u het beste de prijslijst raadplegen.

Kunstnagels

Bent u niet tevreden met u nagels? Wilt u bijvoorbeeld langere nagels dan zijn kunstnagels een optie. Wij hebben zowel acryl nagels al gel nagels van het merk CND.

Gellak

Dit is een speciale nagellak die uithard onder een UV of LED lamp. Deze nagels blijven maar liefst twee weken mooi glazend. In onze nagelstudio kun je voor de gellak kiezen uit de twee topmerken op dit gebied: CND Shellac en OPI GelColor.

Caption/Vinylux nagellak

Deze speciale nagellak blijft 7 tot 9 dagen goed zitten. Je kunt deze nagellakken bij ons kopen of wij lakken je nagels met Caption of Vinylux bij bijvoorbeeld 1 van onze manicure of pedicure behandelingen.

Manicure behandelingen

Bij de manicure behandelingen worden uw handen, nagelriemen en nagels heerlijk verzorgd. Altijd uit te breiden met eem mooie lak (OPI nagellak) of Gellak (CND Shellac of GelColor by OPI).

Pedicure behandelingen

Laat uw voeten eens heerlijk verwennen door 1 van onze pedicure specialisten in 1 van onze luxe pedicure stoelen. Ondertussen kunt u heerlijk genieten van een heerlijke rugmassage. Natuurlijk kunt u uw pedicure behandelingen laten uitbreiden met scrub en masker of het lakken van de teen nagels met bijvoorbeeld een gellak.

Nagelbijters

Bent u een nagelbijter en wilt u daarvan af? Daar kunnen wij wat aan doen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Beauty Salon

Naast de behandelingen voor de handen en de voeten bieden wij als beauytsalon ook verzorging voor het totale lichaam. Denk hierbij aan: ontharen door middel van harsen, epileren, gezichtsbehandelingen, wimperextensions, lichaamsmassages en spray tanning.

Kwaliteit
Nagelstudio Careforyournails in Rotterdam heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom wordt er bij nagelstudio Care4yournails in Rotterdam alleen met verzorgingsproducten van topkwaliteit zoals CND, OPI en Young Nails gewerkt. Ook nemen de nagelstylistes uitgebreid de tijd voor uw behandeling.

Online afspraak maken
Wij werken op afspraak om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen. De afspraken kunnen makkelijk online worden gemaakt, klier hiervoor op de onderstaande book online button. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of via de email een afspraak maken. Zie onderstaand de gegevens.

Contact en openingstijden
Nagelstudio Care4yournails Rotterdam
Laan op Zuid 839
3072 DB Rotterdam
010-2601515
info@care4yournails.nl

De nagelstudio is op afspraak geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur. Op verzoek ontvangen wij u ook 's avonds in onze nagelstudio in Rotterdam.

Manicure Rotterdam | Acryl nagels Rotterdam | Gel nagels Rotterdam | Nagelstudio in Rotterdam | Nagelbijter | Manicure pedicure Rotterdam | French manicure Rotterdam | Voetverzorging Rotterdam | Voet pedicure Rotterdam | Nagelstudio Rotterdam