Boek nu online
wanneer het u uitkomt.

Tel: 010-2601515

Uw nagels en uw handen zijn uw visitekaartje! Het is daarom aan te bevelen uw nagels en handen goed te verzorgen. Daarvoor bent U bij Care 4 your Nails Beauty Salon in Rotterdam aan het juiste adres! U kunt bij Care 4 your Nails Beauty Salon terecht voor de verzorging van uw handen, voeten, nagels en het aanbrengen van Acryl en Gel Nagels.
Bel voor een afspraak: 010-2601515.


Pedicure

Pedicure Rotterdam

Pedicure, manicure, nagelbehandelingen en kunstnagels in Rotterdam
Het is belangrijk, om uw voeten en uw nagels goed te verzorgen, ook die van uw voeten. Dit kunt u laten doen door een pedicure van Nagelstudio Care4yournails in Rotterdam. Deze studio kan voor u allerlei behandelingen voor uw handen, voeten en nagels verzorgen, van een manicure- en een pedicure behandeling tot aan een nagelbehandeling en het aanbrengen van kunstnagels.

Pedicure bij Care4yournails in Rotterdam
Bij een pedicure behandeling bij Care4yournails in Rotterdam wordt er alle zorg aan uw voeten besteed. Tijdens de behandeling worden uw nagels en nagelriemen volledig verzorgd en uw nagels gevijld en gelakt. U kunt uw pedicure behandeling in Rotterdam ook uitbreiden met diverse extra behandelingen, zoals het verwijderen van eelt, een scrub, een paraffinebad of een masker. Ook kunt u tijdens de pedicure behandeling heerlijk genieten van de massage in onze luxe pedicure stoel.

Luxe Spa Pedicure stoelen

Neem plaats in 1 van onze luxe pedicure stoel met massage


Kwaliteit
Omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden, werken wij alleen met verzorgingsproducten van topkwaliteit van de merken CND en OPI. Bij een pedicurebehandeling in onze Rotterdamse salon nemen wij ruimschoots de tijd voor u.

Contact en openingstijden
Pedicure Rotterdam
Laan op Zuid 839
3072 DB Rotterdam
010-2601515
info@care4yournails.nl

De studio is op afspraak geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur. Op verzoek ontvangen wij u ook 's avonds voor een pedicure in onze nagelstudio in Rotterdam.

Acryl nagels Rotterdam | Nagelstudio in Rotterdam | Nagelsalon Rotterdam | Nagelbijter | Manicure pedicure Rotterdam | Voetverzorging Rotterdam | Handverzorging Rotterdam | Voet pedicure Rotterdam | Nagelstudio Rotterdam | Pedicure Rotterdam