Nagelbijter Rotterdam

Bent u een nagelbijter?

Wanneer u een nagelbijter bent, dan kan dit afbreuk doen aan de eerste indruk die u achterlaat. Immers, mooie roze en verzorgde nagels zijn prettiger om te zien dan de afgekloven stompjes vol haken en scheuren van een nagelbijter.

Nagelbijters

Wanneer u een nagelbijter bent en u van uw slechte gewoonte af wilt, dan kan nagelsalon Care4yournails zeker iets voor u doen. Bij onze speciale behandeling voor nagelbijters worden er kunstnagels op uw eigen nagels geplaatst. Daardoor kan de afgebeten nagel onder de kunstnagel weer aangroeien. Ook beschermt de kunstnagel het nagelbed van de natuurlijke nagels van de nagelbijter. Verder zal de nagelbijter ook minder graag op zijn nagels bijten of er aan peuteren, omdat deze anders aanvoelen en sterker zijn.

 

Nagelstudio Care 4 Your Nails in Rotterdam

Nageltafels bij Care 4 Your Nails

Openingstijden

Maandag10:00 - 21:00 uur
Dinsdag09:30 - 21:00 uur
Woensdag 09:30 - 22:00 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 22:00 uur
Zaterdag 09:00 - 18:00 uur
Zondag11:00 - 18:00 uur

Trefwoorden

Nagelbijter
Nagelstudio
Rotterdam

Meer informatie

Als u een nagelbijter bent en u informatie wilt over onze behandeling tegen nagelbijten, dan kunt u contact opnemen op met ons om een afspraak te maken of voor een gratis advies.

OPI

Kwaliteit

Omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden, werken wij alleen met verzorgingsproducten van topkwaliteit van de merken CND en OPI. Bij een nagelbijt behandeling in onze Rotterdamse salon nemen wij ruimschoots de tijd voor u.

CND

Afspraak

Wij werken op afspraak om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen. De afspraken kunnen makkelijk online worden gemaakt, klier hiervoor op de Boek afspraak button. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of via de email een afspraak maken.

Boek uw afpsraak

Adres:

Nagelbijter Rotterdam
Care 4 Your Nails Beauty Salon
Laan op Zuid 203
3072 DB Rotterdam
Tel: 010-2601515
Email: info@care4yournails.nl