Nagelstyliste Rotterdam

Uw handen en nagels zijn uw visitekaartje! Laat ze daarom regelmatig vertroetelen door een goede nagelstyliste, zoals die van nagelstudio Care4yournails in Rotterdam. U kunt bij onze nagelstyliste in Rotterdam terecht voor allerlei behandelingen voor prachtige handen en voeten. Zo verzorg onze nagelstyliste in onze salon in Rotterdam voor u een heerlijke pedicure- of manicurebehandeling. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten nagelbehandelingen en kunstnagels.

Nagelbehandelingen

De nagelstyliste van Care4yournails in Rotterdam biedt u allerlei oplossingen voor prachtige nagels, zoals acryl en gel nagels. Hierbij wordt er een laagje aangebracht op uw nagels, waardoor deze sterker worden en mooi gaan glanzen.  Daarnaast kan onze nagelstyliste natuurlijk een manicure uitvoeren waarin uw handen worden verzorgd in een voedend badje, uw nagelriemen worden verzorgd, uw nagels geknipt en gevijld en worden gelakt met OPI nagellak. De nagelstyliste kan natuurlijk ook uw nagels lakken met CND Shellac of OPI GelColor zodat de nagels tot twee weken mooi blijven. Aan u de keuze.

Kwaliteit

Bij de nagelstyliste van Care4yournails in Rotterdam staat kwaliteit voorop. Daarom behandelt de nagelstyliste van Care4yournails in Rotterdam uw handen, voeten en nagels alleen met producten van topkwaliteit van de merken CND en OPI.  Onze nagelstylistes van het Rotterdamse Care4yournails nemen natuurlijk uitgebreid de tijd voor de behandeling van uw handen en voeten.

Adres:

Laan op Zuid 203
3072 DB Rotterdam
Tel: 010-2601515

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag 08:30 - 17:00 uur
Donderdag 08:30 - 17:00 uur
Vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondaggesloten
Nagelstudio Rotterdam