Pedicure Rotterdam
Care 4 Your Nails Beauty Salon
de #1 Pedicure salon van Rotterdam en omstreken.

Pedicure, manicure, nagelbehandelingen en kunstnagels in Rotterdam
Het is belangrijk, om uw voeten en uw nagels goed te verzorgen, ook die van uw voeten. Dit kunt u laten doen door een pedicure van Nagelstudio Care4yournails in Rotterdam. Deze studio kan voor u allerlei behandelingen voor uw handen, voeten en nagels verzorgen, van een manicure- en een pedicure behandeling tot aan een nagelbehandeling en het aanbrengen van kunstnagels.

 

Pedicure Rotterdam

Bij een pedicure behandeling bij Care4YourNails in Rotterdam wordt er alle zorg aan uw voeten besteed. Tijdens de behandeling worden uw nagels en nagelriemen volledig verzorgd en uw nagels gevijld en gelakt. U kunt uw pedicure behandeling in Rotterdam ook uitbreiden met diverse extra behandelingen, zoals het verwijderen van eelt, een scrub, een paraffinebad of een masker. Ook kunt u tijdens de pedicure behandeling heerlijk genieten van een rug massage in onze luxe pedicure stoel.

Openingstijden

Maandag10:00 - 21:00 uur
Dinsdag09:30 - 21:00 uur
Woensdag 09:30 - 22:00 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 22:00 uur
Zaterdag 09:00 - 18:00 uur
Zondaggesloten
Pedicure Rotterdam
Cosmetische Pedicure
Pedicure Rotterdam
Spa Pedicure
Pedicure Rotterdam
UITGEBREIDE PEDICURE
OPI SPA PRO producten

Kwaliteit

Omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden, werken wij alleen met verzorgingsproducten van topkwaliteit van de merken CND en OPI. Bij een pedicurebehandeling in onze Rotterdamse salon nemen wij ruimschoots de tijd voor u.

Pedicure by OPI

Afspraak

Wij werken op afspraak om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen. De afspraken kunnen makkelijk online worden gemaakt, klier hiervoor op de onderstaande book online button. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of via de email een afspraak maken.

Pedicure Rotterdam

Boek uw afpsraak


Adres:

Pedicure Rotterdam
Care 4 Your Nails
Laan op Zuid 203 • 3072 DB Rotterdam
Tel: 010-2601515 • 06-11881866
www.care4yournails.nl / info@care4yournails.nl

Zoektermen

Pedicure
Rotterdam