Gezichts-
     behandeling
  Vanaf € 29,95
       

Welkom op de website van Care 4 Your Nails Beauty salon in Rotterdam. U kunt bij Care 4 your Nails Beauty salon terecht voor de verzorging van uw gezicht, handen, voeten, nagels en het aanbrengen van Acryl, Solar en Gel Nagels. Maak online een afspraak of bel 010-2601515 voor meer informatie over de aangeboden behandelingen.

Schoonheidssalon Rotterdam

Schoonheidssalon Rotterdam
Care 4 Your Nails Beauty Salon biedt u totale lichaamsverzorgende behandelingen waarbij ook uw nagels, handen en voeten niet worden vergeten. In onze schoonheidssalon in Rotterdam (op de kop van Zuid) kunt U terecht voor verzorgende en speciale gezichtsbehandelingen (denk bijvoorbeeld aan acne huid en milia's), een manicure of pedicure maar ook voor een ontspannende massage. Ook voor epileren, verven en harsen en wimperextensions kunt u bij schoonheidssalon Care 4 Your Nails Beauty Salon terecht.

Behandelingen voor uw gezicht
Schoonheidssalon Care4YourNails in Rotterdam biedt u talloze gezichtbehandelingen behandelingen van een korte reinings behandeling tot een luxe gezichtsbehandeling van 2 uur waar onder andere uw huid grondig wordt gereiningd, verzorgd met masker en paraffine behandeling inclusief een massage van gezicht & decollete met als afsluiting een verzorgende creme.

Klik op de BEAUTY pagina voor een uitgebreide beschrijving van alle aangeboden schoonheidsbehandelingen.

Kwaliteit
Schoonheidssalon Care4YourNails in Rotterdam heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom wordt er bij schoonheidssalon Care4Yournails in Rotterdam alleen met verzorgingsproducten van topkwaliteit gewerkt. In onze schoonheidssalon werken wij met de merken Dermalogica en het zwitsers kwaliteits merk Milla D'Opiz. Voor welke behandeling U ook kiest de schoonheidsspecialiste neemt uitgebreid de tijd voor U.

Contact en openingstijden
Care4YourNails Schoonheidssalon
Laan op Zuid 839
3072 DB Rotterdam
010-2601515
info@care4yournails.nl

De schoonheidssalon is op afspraak geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur. Op verzoek ontvangen wij u ook 's avonds in onze schoonheidssalon in Rotterdam.

Manicure Rotterdam | Acryl nagels Rotterdam | Gel nagels Rotterdam | Nagelstudio in Rotterdam | Nagelbijter | Manicure pedicure Rotterdam | French manicure Rotterdam | Voetverzorging Rotterdam | Voet pedicure Rotterdam | Nagelstudio Rotterdam