Schoonheidssalon Rotterdam

Care 4 Your Nails Beauty Salon biedt u totale lichaamsverzorgende behandelingen waarbij ook uw nagels, handen en voeten niet worden vergeten. In onze schoonheidssalon in Rotterdam (op de kop van Zuid) kunt U terecht voor verzorgende en speciale gezichtsbehandelingen (denk bijvoorbeeld aan acne huid en milia’s), body treatments, massages, waxen van het hele lichaam, een manicure of pedicure. Ook voor epileren, verven, Spray tan en one-by-one en Russian Volume wimperextensions kunt u bij schoonheidssalon Care 4 Your Nails Beauty Salon in Rotterdam terecht.

Behandelingen voor uw gezicht

Schoonheidssalon Care4YourNails in Rotterdam biedt u talloze gezichtsbehandelingen behandelingen van een korte reiningsbehandeling tot een luxe gezichtsbehandeling van 2 uur waar onder andere uw huid grondig wordt gereinigd, verzorgd met masker en paraffine behandeling inclusief een massage van gezicht & decolleté met als afsluiting een verzorgende crème.

Gezichtsbehandelingen bij Care 4 Your Nails Beauty Salon Rotterdam

We bieden gezichtsbehandelingen van twee topmerken aan: Dermalogica en Babor. Klik op Dermalogica voor alle gezichtsbehandelingen die we aanbieden van dit huid verbeterend merk. Naast de behandelingen van het merk Dermalogica bieden we ook de gezichtsbehandelingen aan van Babor en Dr. Babor. Op de diverse pagina’s vindt u meer informatie over de aangeboden gezichtsbehandelingen.

Meer informatie Dermalogica behandelingen
Meer informatie Babor en Dr. Babor behandelingen

Kwaliteit

Schoonheidssalon Care4YourNails in Rotterdam heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom wordt er bij schoonheidssalon Care4Yournails in Rotterdam alleen met verzorgingsproducten van topkwaliteit gewerkt. In onze schoonheidssalon werken wij met de merken Dermalogica en Babor. Voor welke behandeling U ook kiest de schoonheidsspecialiste neemt uitgebreid de tijd voor U.

Afspraak