Spray tanning 

Spray Tanning is een slim alternatief voor de zon. Spray tanning is, in tegenstelling tot zonnen, goed voor je huid. Het geeft je in 10 minuten een prachtig bruine huid. Bij Care 4 Your Nails beauty salon gaan we voor top kwaliteit en om deze reden hebben we dan ook gekozen voor het exclusieve organische spray tan merk Vita Liberata. Tevens zijn we verkooppunt voor de verzorgings- & self-tan producten van Vita Liberata.

Voordelen Spray tanning

 • Direct een gebruinde huid

 • Spray tan is snel, spray tanning duurt zo’n 10 minuten

 • Natuurlijk resultaat

 • Goed voor je huid!

 • Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit

Spray tan Rotterdam

Voorbereiding op een Spray tan behandeling

 • Scrubben:
  Scrub de huid voor de behandeling, het liefst de dag ervoor. Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig). Er zijn ook exfolierende tissues, Pre Tan Wipes, speciaal voor deze behandeling. Dit heeft hetzelfde effect als een scrub sessie

 • Make-up en Parfum:
  Verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, creme, parfum en deodorant op de dag van de sessie wordt afgeraden.

 • Kleding:
  Draag comfortabele, ruime donkere kleding en donker ondergoed op de dag van behandeling.

Spray TanDuur (min)Prijs
Spray Tan - hele lichaam20€ 32,50
Spray Tan - decolleté en gezicht10€ 17,50
Spray Tan - benen10€ 20,00
Spray Tan - gezicht10€ 15,00

Spray tanning: vragen en antwoorden

Boek uw afpsraak

Hoe lang blijft mijn kleur mooi na een spray tan?

De bruine kleur kun je ongeveer 5 tot 7 dagen behouden, wanneer je deze goed verzorgt. Dit kun je doen door het gebruiken van een vochtinbrengende creme en gebruik tijdens het douchen milde zeep, of milde douchegel als Whitetobrown Body Wash. Let er ook op dat je met je handdoek dept, en er niet te fanatiek mee over je huid ‘ragt’.

Kan ik na het gebruik van spray tanning in de zon?
In de eerste paar uur na de behandeling kun je extra gevoelig zijn voor de zon. Je bent niet beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon, dus gebruik een beschermende factor. In eerste instantie word je bruin van de bronzer, die in elke vloeistof verwerkt zit. De werkzame stof is echter DHA. Je zult de volgende dag pas het uiteindelijke effect zien. DHA heeft 24 uur nodig om volledig te ontwikkelen en dit zorgt dan ook voor het langdurige effect. De kleur die je direct hebt na de behandeling, geeft wel een heel goed idee over hoe diep je uiteindelijke teint eruit gaat zien. Bronzer en DHA beschermen je op geen enkele wijze tegen de zon, ook al doet je kleurtje je anders vermoeden!